El rasca-rasca sobre neu de colors

rasca-rasca scratch sobre neu de colors 01L’scratch o rasca-rasca sempre ha tingut èxit a casa i com que quan anem a la neu intentem buscar activitats diferents per a gaudir del nou medi, provar de gratar a la neu i fer-hi dibuixos era gairebé obligat.

La superfície multicolor per a rascar la vàrem aconseguir amb uns esprais amb colorants alimentaris dissolts en aigua i tots vàrem gaudir moltíssim tenyint la blanca i immaculada superfície nevada de colors subtils que es barrejaven amb suavitat entre ells.

Una vegada acolorida la neu, vàrem buscar alguna “eina” per a rascar. Vàrem utilitzar “un llapis de gel”, com en deien els nens dels caramells que vàrem trobar a una construcció propera d’on ens vàrem instal.lar a pintar. Si no n’haguéssim trobat cap, haguéssim utilitzat els pals de gelat que portava a la bossa.

Rascar la superfície de colors, recuperar la blanca neu de sota els colorants i gaudir dels contrastos que es produïen va ser fascinant. Ens va encantar! Hi vàrem dibuixar amb el gel nu i tenyit (a iniciativa del meu gran), hi vàrem deixar empremptes amb el calçat i, en tots els cassos, el resultat de les combinacions de blanc, ombres i colors sempre va ser preciós, subtil i màgic.

Una activitat fàcil, molt bonica i relaxant, que permet multitud de creacions i contrastos, ideal per a pauses i descansos a la neu.

Març 2015: 5 anys i 2 mesos / 3 anys i mig

Més entrades relacionades amb la neu o amb el rasca-rasca:

 

 

2 comentaris (+add yours?)

  1. Magda
    febr. 28, 2016 @ 21:26:23

    Genial pintar sobre la neu i rascar !!!
    Una activitat molt engrescadora i motivadora.
    Me l’apunto !!!!
    Petonets guapa!!!!

    Respon

Deixa un comentari