El primer graffiti

el primer graffiti 04Des de que tenim la Multisuperfície acabada no parem de provar de pintar de maneres diferents. La darrera que hem provat ha estat aquesta que descric avui: imitar un graffiti.

He omplert uns vaporitzadors amb aigua i colorant en pols de color groc, taronja, blau i vermell i he reclinat un cartró blanc al damunt una superfície protectora que he posat sobre el nostre camp de treball. He triat el catró perquè absorbeixi l’excés d’aigua i l’he posat en un pla inclinat perquè es puguin  formar gotes que es puguin barrejar amb els altres colors. I així ha estat.el primer graffiti 01

Al començament, l’activitat em pensava que no sortiria bé perquè al meu gran li ha costat apretar el vaporitzador el suficientment fort com perquè en surti el líquid, i ho havia de fer en postures tan recargolades de les mans que es tacava sovint i no podia pintar. Això l’ha bloquejat i just quan estava a punt d’engegar-ho tot a dida, se m’ha acudit que jo podia fer la força per què surti el líquid i ell em podia dirigir el braç cap a on volia que disparés.

el primer graffiti 02De seguida s’ha animat! S’ha adonat que si vaporitzava colors diverses vegades allà mateix, es formaven gotes que regalimaven i formaven “arbres” ben bonics. També ha vist que vaporitzant colors diferents un al costat de l’altre, els colors es barrejaven fent tonalitats diferents. Per últim, ha descobert que si vaporitza a prop, surt molt color concentrat en un lloc i que si ho fa lluny, s’escampa més.

el primer graffiti 03Hem passat una estona màgica i relaxada, i m’ha dit que li ha agradat molt pintar així. Segur que hi tornarem aviat, perquè trobo que ens ha quedat un quadre molt bonic, ple de matissos i transparències.

 

[Actualització del 10 setembre 2014]

el primer graffiti 05El petit també té dret a tenir el seu primer graffiti, de manera que aquest estiu li he proposat fer el mateix que li vaig proposar al seu germà. Amb el mateix tipus de cartró i amb els mateixos colorants i proporcions de dissolució perquè surtin dos graffitis iguals però diferents, el petit ha fet la seva versió de l’experiència, aprofitant que el gran estava de colònies. Ens ho vàrem passar molt bé!

el primer graffiti 06

 

1 comentari (+add yours?)

  1. angaleta
    des. 02, 2012 @ 23:56:26

    És molt bonic i acolorit!

    Respon

Deixa un comentari