Land Art de tardor

Land art de tardor 01aCom ja he explicat diverses vegades, ens encanta fer pícnics i gaudir de la natura. També hem explicat que sovint recollim mostres i creem composicions amb elles (si voleu, llegiu al respecte les entrades enllaçades a sota). Doncs bé, aquests costums que tenim, sumat al fet que, darrerament, no surto de casa sense la meva col.lecció de retoladors permanents a la bossa, ens hem trobat que les nostres creacions del darrer pícnic s’han enriquit amb dibuixets propis dels zentangles que tant m’agraden.

Land art de tardor 02Land art de tardor 05Per si algú no sap què és un zentangle, podríem definir-ho com una composició feta amb trames diverses combinades i repetides de manera capritxosa. Això, sumat a la creació amb materials naturals que solem fer, ha donat aquesta mena de Land Art decorat. He deixat als enllaços de sota, alguns articles i imatges molt inspiradors sobre aquests temes.

Land art de tardor 04Land art de tardor 03Ja ho podeu veure, com aquell qui no vol la cosa, després de dinar em vaig posar a pintar damunt les escorces i els tronquets que anava trobant pels voltants i els nens encisats varen voler col.laborar, com és lògic amb les seves dosis de trens i cotxes habituals. També hi varen dibuixar alguna caseta, vies de tren, dents de cocodril, algun cargol i un vaixell pirata.

Land art de tardor 08Land art de tardor 06A les escorces i tronquets s’hi varen anar afegint algunes fulles tardorenques i alguna pedreta i fusteta. Amb tot plegat vàrem estar jugant i fent dibuixos. Així, a les imatges hi podem trobar un arbre, un avió a mig fer pel petit i algun personatge. Al final, vàrem fer una creació circular entre tots i la vàrem deixar allà sobre la pedra que ens va servir de taula. Qui sap si algú la va trobar i el va inspirar!

Land art de tardor 09Land art de tardor 11A casa, només ens vàrem endur els tronquets i els vaig afegir a la nostra safata d’elements naturals per a crear. Aquesta vegada, també hi vaig afegir unes flors de diferents colors que vàrem trobar pel carrer i ho vaig posar sobre el nostre mirallet flexible.  Els canvis de posició es varen anar succeïnt damunt la seva superfície i les seriacions, rams de flors, casetes, dormitoris per a trens (a que no podeu trobar-ne un de camuflat entre la vegetació?) i combinacions de colors eren molt vistoses… La proposta estava sobre la taula i els nens anaven i venien quan els venia de gust.

En poc temps les fulles i flors es varen anar pansint i vàrem desmuntar la proposta però val a dir que abans de desaparèixer ens varen regalar imatges ben boniques i moments de creativitat magnífics.

Land art de tardor 01eEnllaços relacionats:

 

 

3 comentaris (+add yours?)

  1. Magda
    oct. 03, 2014 @ 21:37:51

    Genials aquestes composicions, són encantadores !!!!!
    A veure si ben aviat nosaltres podem fer alguna sortideta (a veure si ens estabilitzem una miqueta que estem passant per una mala època) que ja saps que ens encanten i podem fer el nostre landart de tardor.
    Molts petonets i moltes gràcies per explicar-nos aquestes fantàstiques experiències !!!!!

    Respon

  2. Trackback: Corona, collaret i mòbil de fulles cosides | manetesicosetes

Deixa un comentari