Arbres, tions, pessebres i fanalets DIY

Des de quasi sempre, hem fabricat els arbres que hem posat a casa i els fanalets que portàvem a esperar els reis. Si bé els primers anys ens feia il·lusió un arbre convencional perquè els nens sabessin què era, sempre hem intentat fer ornaments diversos.

Sóc conscient que els darrers dos Nadals no he penjat l’arbre que hem posat, i gairebé no he publicat res: no tinc temps. Això no vol dir que no fem res creatiu a casa, sinó que els nostres horaris sovint no coincideixen i fem les coses per separat, o preparem tallers conjunts pel barri, o activitats per a nosaltres, o intentem resoldre situacions quotidianes de manera creativa.

Aquesta entrada és una entrada que fa anys que tinc pensat de fer-la, però que sempre que tinc l’oportunitat d’escriure-la, ja considero que és tard i ho deixo pel Nadal proper. I així va passant el temps…

Us deixo aquí una galeria amb les imatges d’alguns dels arbres de Nadal, ornaments, d’algun Tió i d’alguns dels fanalets que hem tingut per casa. Alguns ja estan explicats a les entrades pertinents, altres, ja podreu deduir com ho hem fet.

Aprofito per a desitjar-vos un molt bon 2024.

Deixa un comentari