Decoracions nadalenques DIY

Amb aquesta felicitació volem desitjar-vos unes molt bones festes nadalenques i un bon 2022 ple de salut, creativitat i alegries.

La felicitació està feta amb un aplicació mòbil anomenada Photogrid de la que ja fa anys en sóc usuària i em va genial.

És un recull d’alguns dels nostres DIY nadalencs que ornamenten casa nostra.

A la imatge s’hi pot veure una simplificació del pessebre que ja fa anys construïm dins caixes de vi que ens van regalar. Aquest any l’hem hagut de treure de l’entrada on el posàvem perquè hem fet reestructuració d’espais a casa i ens hem quedat sense el moble on estava ubicat.

Ara l’hem posat a la sala, però la convivència entre les figuretes de ceràmica i les gatetes, fa que l’hàgim ubicat a un relleix del fals sostre situat a 2’20m d’alçada. Se’l miren però no el toquen.

Ha quedat reduït a tres caixes i a tres quadres: els pastors, el naixement i els tres reis. Entre els pastors i el naixement, un gran àngel i, entre el naixement i els tres reis, un gran estel. Així combinen figures grans i quadres amb figuretes petites i penso que el resultat és prou bonic.

Als laterals, hi hem posat uns arbrets de cartró pintats amb colors daurats i blanc sobre reserves de color cartró, combinant amb el color de la fusta de les caixes de vi. Per a fer-los només ens han fet falta cartrons, tisores, cinta de pintor per marcar les franges, pintura acrílica, pinzells i imaginació.

Pel que fa a l’arbre, l’hem fet extraplà i antigates, ja que, en no tenir elements brillants i no ser prominent no li fan gens de cas.

Ha estat construït amb tires de washi tape, clavades a la paret amb xinxetes i grapes: fàcil i ràpid.

La darrera cosa que us volem ensenyar d’aquest desembre ha estat el nostre Calendari d’advent exprés. Hem pintat una ouera de cartró de color vermell i hi hem posat purpurina daurada abans no s’assequi la pintura. Hem fet farcellets de caramels amb un paper daurat i subjectats amb una pinça numerada, i ja ho hem tingut llest. Quan es va apurat de temps, es fa el que es pot, però no es pot negar que queda ben vistós.

Esperem que us agradin les nostres idees i que passeu unes molt bones festes. Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: