Els perquès… i un nou estil

Fa temps que publico poc i ja és hora que m’expliqui. No pleguem, no. Sempre estem fent coses, d’una manera o una altra però no tinc temps de redactar-les i em veig obligada a canviar d’estil.

El blog no plega, perquè és, tal i com explico a la pestanya superior Presentació, una mena de diari familiar, un recull de les experiències creatives que vivim en família. I això no s’atura ni s’aturarà. Això sí, em veig obligada a reformular la manera de mostrar-ho.

A partir d’ara, publicaré les activitats i experiències de manera més curta, amb imatges representatives del que fem i textos menys llargs. Només em veig capaç de fer això, malgrat tan sovint com el temps m’ho permeti, tinc intenció d’anar reeditant entrades i completant-les.

Aquests darrers anys hem fet moltes activitats creatives i n’aniré publicant notícies breus, si més no, fins que em posi al corrent…

Què ha passat aquests darrers anys?

 1. Vaig patir un accident que m’ha obligat a baixar el ritme i fer les coses massa a poc a poc pel meu gust. Encara no estic bé, però, si més no, aquest any, no he hagut d’agafat cap baixa laboral. Encara vaig a rehabilitació i prenc medicació bastant forta per aguantar el ritme. A poc a poc i paciència…
 2. Vaig començar a col.laborar a una biblioteca oberta al barri muntant tallers i activitats de dinamització lectora. Això ens ha aportat als meus fills i a mi un munt d’experiències increïbles i creatives que explicaré ben aviat. Ja no som tres persones, en som un munt!
 3. Tenim un taller muntat: una habitació plena de material de reciclatge i grans taules per a fer-hi el que vulguem. Es fa difícil començar i acabar una proposta, ja que sempre se superposen les unes a les altres. És un caos, un caos creatiu i sense nord. I ens encanten les estones que hi passem.
 4. Els meus fills s’estan fent grans i han aparegut a la seva vida grans temes, que vull anar explicant:
  • la lectura
  • les pantalles
  • els jocs de taula
  • els deures

Puc presumir de portar una vida creativa amb els meus fills i això es nota al dia a dia, tot i que no tenim tant de temps com voldríem per a gaudir-ne i deixar-nos portar.

Continuaré anar publicant imatges de les activitats que expliqui al Blog sobretot a la meva pàgina de Facebook i ara també a Instagram. Twitter i Pinterest no els tinc al mòbil de manera que les publicacions seran més espaiades, ja que depenen del meu accés a l’ordinador, no sempre fàcil.

Espero que el nou format que he hagut de decidir us sigui pràctic. Ens llegim…

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: