Una nau espacial a la terrassa

nau espacial reciclant tetrabricks 03Desde que els petits han vist i revist la pel.lícula Toy Story,  que han descobert el personatge d’en Buzz Lightyear i els ha fascinat. Tant els agrada aquest personatge que el pare i jo vàrem decidir comprar uns ninotets de goma  perquè poguessin fer realitat les seves aventures espacials.

Com que no ens agrada la idea de comprar-los joguines o capricis perquè sí i a cada moment, i volem evitar que ens en demanin sense cap motiu especial, vàrem optar per fer una sorpresa amb els astronautes, de manera que a ulls dels nens, els pares no teníem cap responsabilitat sobre l’aparició dels ninots a casa, si nó que era fruit de l’atzar o elecció del mateix Buzz.

nau espacial reciclant tetrabricks 01El pare es va il.lusionar amb una idea: construir una nau espacial i  fer-la arribar a la terrassa amb els Buzz a dins. I jo el vaig deixar fer lliurement i me’n vaig anar a dormir. L’endemà al matí a sobre la taula de la terrassa hi havia un llençol que simulava la superfície d’un planeta i una nau espacial feta amb tetrabriks girats per mostrar la seva cara platejada i decorats amb retolador negre. Els dos Buzz Lighyear eren a dins i per trobar-los calia abaixar una comporta que també servia de rampa per baixar de la nau.

Em va encantar la proposta del pare! Vàrem acordar que mentre ell jugava amb els nens i jo trastejava per la cuina, m’acostés per dir que havia sentit soroll a la terrassa i que calia anar a mirar què havia passat.

nau espacial reciclant tetrabricks 02Tots quatre vàrem sortir a poc a poc a esbrinar la causa del soroll i quan els nens varen descobrir la nau platejada sobre el llençol varen al.lucinar. S’hi varen acostar amb compte però molt contents de veure que una nau espacial havia triat la seva terrassa per baixar i, quan varen trobar la comporta, varen esbrinar que s’obria i que hi havia dos Buzz al seu interior, la seva explosió d’alegria va ser espectacular.

El petit no parava d’assenyalar i cridar emocionat “Bu, Bu, Bu”, mentre que el gran verbalitzava el flux del seu pensament per comprendre què havia passat: “una nau… baixa… dos Buzz a dins… volen venir a jugar amb nosaltres…” Estaven tan emocionats que el joc del matí va ser fer aterrar la nau desenes de vegades i portar en Buzz a missions secretes pels diferents racons de la sala… Que divertit i fàcil va ser posar emoció i imaginació a la vida dels nostres nens!

———-Aquest blog es presenta als premis Stic.cat 2013.  Ens agradaria moltíssim poder passar a la final i per això ens cal el vostre vot. Si ens voleu votar podeu seguir les indicacions que apareixen sota el logotip dels Premis a la barra lateral del blog si ens llegiu des del blog mateix; al final de l’entrada si seguiu l’enllaç del facebook ; o al final de les darreres entrades si ho feu directament des del mòbil. En qualsevol cas, us agraïm moltíssim que ens ajudeu a ser sel.leccionats.———- 

5 comentaris (+add yours?)

 1. angaleta
  jul. 30, 2013 @ 23:40:03

  Oh, Toy Story! A casa també n’hem sigut molt fans! Això de presentar-los les joguines d’aquesta manera em sembla molt bonic, segur que el record que els quedi per al dia de demà serà molt més especial que si haguéssiu entrat a la botiga i cling-cling-té.

  Respon

 2. Camino
  jul. 31, 2013 @ 08:09:22

  Ohhhhhhhhhh, quina escenificació tan xula!!!!!! m’ho copio, ok? crec que al David li encantarà!!
  moltes gràcies!

  Respon

 3. Trackback: Estris i Materials per a un joc creatiu: per afegir a la Carta als Reis II | manetesicosetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: