Amb ulls de nen -II

Anem a continuar el recorregut de la nostra visita al Parc Art des d’on la vàrem deixar al post anterior “Amb ulls de nen -I” .

Una vegada vistes les propostes de la part de baix i vorejat l’estany, arribem a una de les que varen agradar més al nostre gran: el laberint de metall. Un munt de jardineres et marquen un camí cap a una inmensa cúpula vorejada d’unes làmines metàl.liques que dringuen al moure-les les unes contra les altres, fent les delícies del nostre fill , que anava corrent d’una banda a l’altra, fent-les sonar i esverant amb el so al germanet que estava a la cadireta, veient-ho tot sense perdre detall.

Just al costat, hi vàrem trobar una altra atracció important: una escultura vertical formada pel que semblaven bols tibetans de color blau amb baquetes penjades als laterals que et conviden a tocar melodies improvitzades. Hi vàrem passar molta estona, perquè ens va encantar a tots.

 Continuant la visita entre un munt de propostes més, s’arriba al segon laberint. Aquest té les parets vegetals i de gran alçada, de manera que no veus res de la sorpresa que t’espera a la cantonada. El nostre gran s’ho va passar de por corrent com un esperitat i cridant-nos a nosaltres que anéssim a veure allò que hi havia al darrera la cantonada i jugant a amagar amb nosaltres. Així, per aquí hi vàrem trobar entre altres peces, un ‘cocodril’  i un ‘globus trencat’.

Un xic més avall, s’arriba a les gàbies de les aus on es troben alguns exemplars ben pintorescos de galls i fins i tot un mussol, al que el nostre gran va provocar perquè digués ‘uuu, uuuu’ sense cap mena d’èxit.

L’espai final està majoritàriament dedicat a les escultures d’animals de granja, que van encantar als petits:  un gos i un cavall, especialment. Quan vàrem acabar amb la visita a aquest espai, ens vàrem tornar a trobar al punt de partida.

Vull afegir, que el Parc Art dóna molt més de sí i que he deixat de comentar un munt d’escultures davant les que el nostre fill va reaccionar de manera especial. Segons ell, hi ha un fantasma, un cavaller dret, un cavaller amb una llança, més escales, una senyora que toca la trompeta, una flor a la que emmirallar-se, una nina gran, etc, però de les que no hi posaré cap foto per no devetllar més sorpreses si voleu anar a viure l’experiència amb els vostres fills.

Abans de marxar, això sí, vàrem recollir del terra de l’aparcament unes escorces i unes branquetes d’eucaliptus per portar cap a casa. Mai se sap, quin ús n’acabarem fent!

1 comentari (+add yours?)

  1. Trackback: Amb ulls de nen -I | manetesicosetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: